Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mindenképpen taszító, ha egy pasi pucsít vagy hqanyatt fekve szétteszi a lábát?
Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 10:44
1/11 anonim válasza:
Háttal nem kezdünk mondatot, de èn igen.
Hát, baromira undirìtò és nem férfias az biztos.
Most, hogy belegondoltam, elfogott az undor. 🤮
2/11 anonim válasza:
Úgy fogalmaznék, hogy nekem nem egy férfias látvány. Nem tudnék vele mit kezdeni.
4/11 anonim válasza:
Na, de a nő egy férfi pózban, már inkább izgató, mint taszìtò.😁
5/11 anonim válasza:
Alapvetően nem férfias látvány, valóban.
Azonban, ha a szeretőmmel épp szerepet cserélünk, és én vagyok a behatoló fél, ő pedig a befogadó, akkor igenis, szétnyitom a lábait és tetszik amit látok. Négykézláb még nem próbáltuk ugyanezt, de tervben van, és biztos vagyok benne hogy izgató lesz mindkettőnk számára.
6/11 anonim válasza:
Nem taszitó. És amugy milyen más pózban tudnam kinyalni a fenekét?
7/11 anonim válasza:
Önmagában nem taszító, nekem néha tud tetszeni, hogy a pasit ilyen kiszolgáltatott helyzetben látom :)
8/11 anonim válasza:
Nekem inkább izgató ahogy kitárulkozik előttem
28l
9/11 anonim válasza:
Ha egy idegen ember pucsít vagy szétteszi a lábát, az nemtől függetlenül taszító, az intim, erotikus volta miatt. Ha valakivel közeli, valamiféle (szexuális) viszonyban vagyunk, akkor nem, engem nőként egyáltalán nem taszítanak az ilyen pózban lévő férfiak.
10/11 anonim válasza:
#9 ezt elmagyarazod nem biztos,hogy értem.
"Ha egy idegen ember pucsít vagy szétteszi a lábát, az nemtől függetlenül taszító, az intim, erotikus volta miatt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!