Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk volt kellemetlen kinos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt kellemetlen kinos futyi ellenőrzés otthon vagy orvosnal?

Figyelt kérdés

Hány évesen volt?

Mikor volt?

Nekem is volt

18 vagyok

2023. dec. 30. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Iskola orvosnál lett volna kb 15 évesen, amikor mondtam nekik hogy ez nekem kínos és nem fogom elővenni 😅 tényleg nem tudták megnézni 😂
2023. dec. 30. 20:33
 2/16 anonim ***** válasza:
17 évesen volt, endokrinologusnal.
2023. dec. 30. 20:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Volt iskolás korban egyszer, de izgatna ilyen játék egy biszex vagy meleg sráccal is.
2023. dec. 30. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Volt igen
2023. dec. 30. 21:07
 5/16 A kérdező kommentje:

Hogyan volt 4 és?

Írd meg légyszíves részletesebben privátba hány évesen volt

2023. dec. 30. 21:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Oviban meg kellett mutatni pucéron a fütyköst a doktornéni, az ovónéni és a dadus előtt, a többi fiú pedig a sorban állt mögötted. Akkor fogtam fel, mit jelent, hogy “húzd hátra”. :S
2023. dec. 31. 01:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt igen. Általánosban, iskolaorvosnál 7 évesen. Akkor derült ki hogy fitymaszűkületem van. Hátra kellett húzni a bőrt, persze nem ment. Erre neki állt ő cibálni, úgy fájt, hogy bőgtem. Ezután lettem körülmetélve.

Középiskolában is volt ilyen vizsgálat 14 évesen, ott meg az volt ciki, hogy felállt.

2023. dec. 31. 07:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Urulogian volt 20 eves voltam😀
2024. jan. 1. 16:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Dokinál többször is volt, de otthon se volt ritka. Maga az egész cink volt.
2024. jan. 1. 18:38
 10/16 anonim ***** válasza:

Azthiszem 15 évesen 9ik vagy 10ik ben. Hétfő volt, ezt azért tudom mert mindenki boxert vett fel, még az is aki nem hordott, nekem meg kiment a fejemből hétvégén hogy vizsgálat lesz és egy sima fehér alsóm volt.

Tesiterem öltözőjében várakoztunk gatyáta vetkőzve és névsor szerint kerültünk sorra. Mikor én jöttem és hívtak be az egyik gyerek mögöttem poénból lerántotta az alsógatyám.

A dokinőhöz meg tiszta vörös fejjel mentem be.

Kérdező, neked miért volt kellemetlen?

2024. jan. 2. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!