Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kipróbálni nővel a szexet?
Eddig csak saját nemmel voltam együtt, de mostanában kezdtem el jobban fantáziálni hogy lánnyal/nővel milyen lehetne szexelni egy jót. Megszeretném tapasztalni hogy milyen érzés ha benne vagyok. 😊
33/F.
Persze! :)
Én sokáig csak nőkkel voltam, de mivel izgatott pasival is, kipróbáltam, és fhúúúú fantasztikus volt. :D Ezek alapján csak ajánlani tudom, hogy ha izgat valami, akkor próbáld ki! Lehet, hogy életed nagy élménye lesz. ^^ Ha meg mégsem, akkor meg elkönyveled úgy, hogy "legalább már tudom, hogy ez nem jön be". Szerintem veszíteni valód nincs.
Amennyire ma nehez novel osszehozni meg egy randit is....
Ezert kezd erdekelni a masik oldal (is)😏
Ha izgat probald ki, de valami tapasztaltabb lannyal, hogy tudjon vezetni teged, ha ugy van. Ha engedi mehet seggbe is (legalabb tudod milyen az aktivoknak veled)
De nyilvan ugy a legjobb ha van benne erzelem is, egy lelki-testi osszekapcsolodasnal nincs jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!