Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a legrégebbi emléked, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legrégebbi emléked, ami felizgat még mindig és kb. hány éves emlék?

Figyelt kérdés
Mi az az erotikus emléked, ami még mindig felizgat pedig már nagyon régen volt?
2023. dec. 26. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kötözős szex, 2 éve volt
2023. dec. 26. 22:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesómhoz bementem fürdés közben teljesen véletlenül nyaralás alatt. Arra számítottam, hogy már a szobában van, mert nem hallottam a zuhanyzást, bementem, és épp akkor vette le a törölközőt a tartóról. Gyakorlatilag mindenét láttam.
2023. dec. 26. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb.40 éves

Első nudista strand, mikor szüleim kivittek magukkal, gyerekként.

Mellettünk volt egy ismerős család, 2 kamasz fiú testvérrel, hát én csak néztem őket mindig, gyönyörű testük volt és nagyon nagy fütykösük! Mikor futottak, lengedezett nekik ide-oda! Örök emlék maradt. :)

2023. dec. 27. 11:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Kimentem este a lépcsőházba kiverni és volt egy ilyen folyosó ami össze kötött 2 lépcsőházat. Ott levetkőztem meztelenre. Jött az ötlet, hogy a hátsó ajtóhoz kéne menni. Ruháimat ott hagytam és kimentem. Persze pont akkor jött be valaki elölről a lépcsőházba. Nem vett észre, nem történt semmi mert felfelé ment. De ez már ott úgy felizgatott, hogy azonnal elsültem.
2023. dec. 27. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
14 évesen láttam fateromat meztelenül először. Az beégett, jó értelemben. Kicsit túl van misztifikálva a meztelenség szerintem, lehetne lazábban is.
2023. dec. 27. 12:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem inkább furcsa dologról van emlékem....egyszer éltem át....nem feltétlen izgató volt .Számomra.aki csinálta őt nagyon izgatta.
2023. dec. 27. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 mesélj
2023. dec. 27. 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Még általános végén mikor haverral először vertük együtt majd kicsit egymásnak. Utána évekig semmi ilyesmi majd felnőtként szintén egymásnak egy eldugott helyen autóban, itt volt az mikor a kezemben dagadtt, merevedett meg a szerszáma egy pasinak, jó volt érezni ahogy kezd merevedni.
2023. dec. 27. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Nekem kettő ilyen van egyik haverral kivertük egymasnak töri órán 14 évesen. Ez több mint 20 eve volt.

Egy lány leszopott a westend city tetején a parkolóházban közben lent a tetőteraszon setáló embereket néztem. Ugyan ő szintén leszopott a gellérthegyen amit egy kb 17 éves srác végig nézett aki csak arra járt. Ez kb 10 éve volt.

2023. dec. 28. 07:52
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Nekem gyakorlatilag az összes gyerek- és tinikori masztis emlékem ilyen. Elég korán kezdtem csinálni bár fogalmam sem volt mit csinálok, és elég sok emlékem van róla. 22/f
2023. dec. 29. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!