Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Haverommal volt egykis huncutt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverommal volt egykis huncuttság ez azt jelenti? :D

Figyelt kérdés
A szituáció 1 hete történt, szűkkörű hazibulit rendeztunk haverommal, ő én meg egy lány ismerősünk voltunk jelen. Nyilván iszogattunk aztán jol berugtunk és részeges állapotban elkezdtünk kanoskodni (a lány ismerősünk fel). Tetszett neki adott is bele fogdosódott aztán smacizgattunk felváltva vele és végül a ruhák is lekerültek. Történt itt minden amibe bele lehet gondolna, elölről hátulrol egyszerre, verte nekünk, mi nyomtuk befele neki élveztük a helyzetet teljes mértékben. Viszont ami utána történt az nekem teljesen új volt. Haverom odajött hozzám amikor már a lánybarátunk nem bírta tovább (bő 35-40 perc után kifeküdt teljesen) és lekapott engem utána a odanyult, letérdelt és levett szájjal. Sose éreztem olyan jót mint akkor. Viszonzást várt és vegül belementem én is levettem őt szájjal. Utána elment tisztitani és odáig is eljutottunk hogy megnyomtam hátulrol... Nem tudom most mit gondoljak, azóta már talalkoztunk beszéltünk is, de olyan mintha nem történt volna semmi. Most ezzel mindva akk biszex lettem? Egyébkent eddig mindig eliteltem az ilyet (nem homofobkent) de mostmar esku jobban vagyok rá mint a hetero fajtájára.

2023. dec. 17. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Hat figyi, ha jobban elvezted azt, hogy seggbe kurod a haverod, mint hogy 3masba nyomtatok egy csajjal... Total biszex vagy.
2023. dec. 18. 07:37
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a haverod olyan jól szopott, szerintem nem ez volt neki az első...
2023. dec. 18. 07:42
 13/27 Oldfire ***** válasza:
100%
Kamu
2023. dec. 18. 07:57
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol feloldja gátlásokat
2023. dec. 18. 08:11
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Az előző válaszoló fején találta a szöget!

Viszont ha józanul is kívánod azóta a fiús szexet, akkor egyértelműen biszex vagy!

Ne szégyeld, sokan vagyunk még így ezzel! Ami jó, az jó...!

Aki sosem próbálta ki, fogalma sincs milyen érzés, csak b.zizik! A szexben pont az a legjobb, hogy élvezni kell, megélni a vágyaitokat egymással. A nemek, hogy férfi vagy nő a partner, másodlagos kérdés számomra. Mindkettőnek megvan a maga varázsa! 😉

2023. dec. 18. 08:46
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megvan mindkettőnek a maga varázsa. A legjobb, ha egyszerre kapod meg a kettőt 😀 3masban 4esben...
2023. dec. 18. 11:07
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

házibulit rendeztetek ti 3 an.. és ti 3 an voltatok jelen :D

lul

hát ez nem semmi sztori ha igaz. a lány nem votl prűd az tuti!!

2023. dec. 18. 12:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

utolsó mondatot nem értem.. jobban vagy rá mint a hetero fajtájára???

eddig nem hetero voltál aki nőt akart... nem értem

2023. dec. 18. 12:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ujdonsag neki, jobban raizgult a ferfi segglyukra... De ha ilyeneket kijelent, nem tudom miért kerdi hogy biszex e. Nem nyilvanvalo???
2023. dec. 18. 12:30
 20/27 anonim ***** válasza:
54%
Az 5-ösnek teljesen igaza van. Hiába lepontozzátok.
2023. dec. 18. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!