Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverommal volt egykis huncuttság ez azt jelenti? :D
Ha vágysz rá, akkor yes, biszex vagy, de nincs ezzel semmi gond!
Hajrá, pia and ismétlés!
Nincs ezzel semmi baj, a lányok nagyrésze is biszexuális. Ez tény.
Azért remélem gumi volt rajtad.
Ez tulajdonképpen elméleti kérdés: Vonzalomnak nevezzük-e azt is, hogy valakinek valamilyen szexuális gyakorlat technikailag élvezettel jár, vagy csak azt, ha egész nap a másik srác testalkatáról ábrándozol fejben / képről / látványra és ettől rohadtul felizgulsz. Én például hajlamos lennék ez utóbbi szerint definiálni a szexuális vonzalmat, de ez esetben nem csak LGBT-témában érintettből lenne kevesebb, de az úgynevezett klasszikus heterók jó fele is átkerülne az aszexuális kategóriába...
Minden csak definíció kérdése.
3mas, Valamiért nekem is kamunak tűnik, persze lehet, hogy igaz.
De nem tudom... Főleg, hogy elítélte a dolgot, most hirtelen semmi huza vona után, egyből szop és megdugja a haverját. Azért ilyenkor van egy kis stop tábla az ember fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!