Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti szánalmasnak tartjátok a passzív biszex pasikat?
Biztos van ilyen és olyan is, hiszen számtalan emberi nézőpont, elképzelés, vélemény létezik, de legtöbben prekoncepcióval közelítik meg ezt a témát (is). A jelenlegi szélsőséges, jobbos nézeteket hirdető politikai hatalom erősíti az elítélő magatartást, így biztos sokan nem néznék jó szemmel a biszexualitást. De ettől függetlenül lehet találni olyan női partnereket, aki tolerálják, izgatónak tartják vagy akár aktív résztvevőként benne vannak a játékban különböző megoldásban.
Jómagam 29 évesen váltam el szintén biszex nejemtől, akivel néhány év együttélés után nyitottunk a többes felé. Harmincas éveimben élveztem az életet, a szingli életmódot, elég sok partnerem volt akkoriban. Alapvetően tartós viszonyra törekedtem, de nem mindig alakult hosszútávúra. Tehát, több partner után találtam meg második nejemet. Válás után tudatosan kerestem a számomra megfelelő nőt, aki nem csupán elfogadja, hanem akit izgat és részt kíván venni ebben az élménybe, játékban.
A 3-as állítását cáfolom. Unokatestvérem ugyanis harmincas férj,és egy hatvanas nagyapával szerelmesek egymásba. Titokban találkozgatnak egyébként,de mivel egyszer láttam őket vásárolgatni,nagy turbékolva,így bukta volt. Elmondta,hogy ez van,szerelmesek az öreggel egymásba.
A Rudasban jöttek össze, tavaly.
7-es tudom hogy van aki képes érzelemre is, én is ilyen vagyok, és pont ezért mondom, saját tapasztalat, és mások is így gondolják, hogy a zömük nem képes érzelemre férfival.
Azzal is tisztában vagyok hogy a nők számára ez megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!