Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy régóta passzív szerepben lévő biszex pasi szerintetek képes lenne titeket elégíteni aktus révén, vagy ha ilyan pasival lennétek, akkor a szex más formájára kerülne sor?
Kérem, undorodó válaszokat ne írjatok.
Megértem, ha valakit ez taszít, de inkább ne legyen gyalázkodás.
Ha elotte tudta hasznalni noknel, most miert ne tudna?? Ilyenkor nem kulon kezelik a ket nemet? Ne ugy alljon bele a kapcsolatba, mint egy passziv szemely, hanem mint egy ferfi (egy noi-ferfi kapcsolatban, jo eséllyel aktivkodnak a ferfiak... Kulcs es kulcslyuk)
Amúgy meg ha ennyire pasis beállítottságú biszex, akkor mit akar noktol?? Maradjon a pasiknal, eddig is ez jott be neki. Nem kotelezo, foleg a mai vilagban "csaladot" alapitani, foleg nem kirakat baratnovel es gyerekekkel...
Nem értem ezeket a kérdéseket komolyan. Akinek egy kis köze is van a doghoz az tudja hogy teljesen más a két dolog. Én több mint 20 éve azonos nemüvel full passzív vagyok engem nem szopnak en nem dugok. Cserébe rengeteget szoptam, farkat vertem. De barátnővel meg nagyon is aktív vagyok.
A kérdés hogy ki mit szeret csinálni az ellenkező neművel. Az hogy a sajátjával milyen az lenyegtelen ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!