Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek aki nem tini korában jött rá arra, hogy a saját neméhez is vonzódik, vagy éppen csak ahhoz?
20 felett kezdett körvonalazódni bennem, hogy ez nem csak valami átmeneti dolog, hanem a részem. Nem tudnék egy konkrét pillanatot megjelölni, ez számomra időszakok sorozata volt, ahogy egyre többet gondolkodtam ezen és egyre másképp éreztem magam.
A megkésettség érzése erősen bennem van most is. Mások már 16-17 évesen tudják és szereznek tapasztalatot. Én alig mertem beszélni erről pár embernek.
17 evesen jöttem ra egy haverommal strandolas utani atöltözesnel.
Együtt mentünk el az öltözöbe es mikor törölköztünk mindkettönknek felallt.
Haverom meg megkert hogy fogjam meg neki kicsit.
Ettöl persze megjobban kanos lett.
Es mikor lattam rajta hogy elvezi hogy fogdosom meg huzogatom neki, engem is felizgatott.
A kezembe elvezett el es nem bantam
Onnantol tudom hogy fiuval is lennek.
Én sokat agyaltam ezen, hogy mi min múlik. Nekem az első szex fiúval volt, de nem akartam. A szobatársam egy 18 éves roma sportoló srác volt. Én egy vékony csávó voltam akkoriban is olyan gamer tipus. Egyik este közölte hogy azt akarja szopjam le. Miután ellenkeztem pár pofonnal tudatosította, hogy nem döntés kérdése. Innentől kezdve amikor olyanja volt csak szólt és szopnom kellett. Aztán később volt, hogy ő is leszopott. Azonban sok téren volt bunkó. Volt hogy 1-1 cuccom is lenyúlta, stb. A következő évben hála égnek már nem volt gimis. Kértem évközben hogy tegyenek másik szobába de nem cserélhettem és kb az volt, hogy örüljek, hogy ketten vagyunk csak a szobában. Persze a valós okot nem mondtam el.
Szóval ezek után később is sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne csávóval lenni, de csak is aktívként. Azaz én dugnék, szopatnék. Azonban mindig elnyomtam. Azonban most újra szingli vagyok és ezek a vágyak újra előjöttek. Amin szoktam agyalni ha ez a story nincs akkor vajon mi lett volna. De már mindegy.
De hulye vagy istenem
Jelentettem volna valakinek hogy egy b-zival nem akarok egy szobaba lenni hameg nem tesznek at masik szobába szetverem a fejét
Biztos nem szoptam volna
Hasonloan voltam mint a 3 as de nalunk nem volt eröszak.
17 evesen nevelöotthonba kerültem 1 holnapra.
Ott csak fiuk voltak es egy srac megkerdezett mindenkit hogy nem e verjük ki.
Senki nem akarta elöször de aztan en maradtam vele kettesben egy szobaba.
Bezarta az ajtot,leült mellem az agyra, letolta elöttem a nadragjat huzogatta es kerte hogy fogjam meg neki meg minden.
Es eleg izgalmas volt a dolog akkor aztan bele mentem.
Aztan meg a szamba is bevettem neki kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!