Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Akik járnak nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Akik járnak nyilvános fürdőkben (pl. uszodai, kondi tusolóban) szoktatok látni félmerev farkakat? Mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Haverok hívtak termálba.Nekem zuhanyzáskor általában kicsit duzzad, sőt a fitymám mindig hátrahúzódik, így nem tudom, hogy haverok tesznek-e rá majd megjegyzést?

2023. dec. 7. 18:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Én rengetegszer látok kondiban akár teljesen merev farkakat is :D És mivel nincsenek válasz falak a zuhanyzóban még elrejteni sem lehet :D
2023. dec. 29. 12:56
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi rengetegszer megyünk el haverokkal fürdeni, és sokszor láttam nekik állva szóval nem nagy gáz, legalább is nálunk

Privátban írok többet is akit érdekel

2023. dec. 29. 13:04
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Tettek ra megjegyzést?
2023. dec. 29. 14:40
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Lakótársak, haverok kb mindenkivel láttuk egymást álló fasszal, sztem nem gáz. Megjegyzés is volt már, de csak röhögtünk rajta
2023. dec. 29. 15:03
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már és engem is láttak, megjegyzés is volt.
2023. dec. 29. 16:05
 26/32 anonim ***** válasza:
81%
Rendszeresen. De olyat is, hogy a tus alatt veri ki, vagy a szaunában a törcsi alatt markolászgat. Többekközött ezért sem szeretek ilyen helyekre járni egyedül, csak haverokkal, vagy nőkkel. Ha egyedül vagyok mindig betalált eddig valami vén majom.
2023. dec. 29. 16:21
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Néha az enyém is elkezd felállni.
febr. 16. 12:19
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik exemmel voltunk egyszer egy vidéki fürdőben, a szentem lefehéredett arccal jött ki, azt mondta egy papa bent verte a f.át a tus alatt :D 28N
febr. 16. 12:37
 29/32 anonim ***** válasza:
33%
Soha nem láttam még csak félmerev szerszámot se, nem tudom mások hová járnak, vagy miket vélnek látni. De hajrá, álmodozni bizonyára nagyszerű.
febr. 16. 12:59
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki még nem találkozott ilyennel, nem jelenti azt hogy nincs ilyen és hazudoznak itt emberek.

Én láttam már ilyet. Nem nagy ügy, előfordul még ha ritkán is.

febr. 16. 13:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!