Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Akik járnak nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Akik járnak nyilvános fürdőkben (pl. uszodai, kondi tusolóban) szoktatok látni félmerev farkakat? Mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Haverok hívtak termálba.Nekem zuhanyzáskor általában kicsit duzzad, sőt a fitymám mindig hátrahúzódik, így nem tudom, hogy haverok tesznek-e rá majd megjegyzést?

2023. dec. 7. 18:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Otthon nekem is ez van, aztán ilyen helyeken mindig megtapasztalom, hogy teljesen halott, még ha akarnám se állna fel. Pedig már teljesen kinőttem a szégyellőségem. De ilyen helyeken teljesen halott, nem merevedik kicsit sem. De másnál látok én is sokszor ilyen kezdődő merevedést, vagy akár teljesen merevedést is. A legviccesebb (tudom, nem illik ezen nevetni, de magamban elmosolyodtam) az volt, mikor egy férfinél láttam, hogy teljesen feláll neki, még felfelé merevedett a farka, de nem volt több állva se neki, mint 10 cm, vagy lehet még annyi sem, és kb ujjnyi vékony volt.
2023. dec. 8. 15:54
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor látok teljesen merevet is a kondiban :D
2023. dec. 8. 16:05
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Uszodában láttam már. De volt akinek lankadt volt teljesen és volt akinek fél merev.
2023. dec. 8. 16:19
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam látni merev/félmerev visszahúzott fitymával péniszeket edzőteremben és uszodában is. Nincs is ezzel semmi probléma.
2023. dec. 10. 09:06
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen járok, és igen szoktam látni.

Nekem is meg szokott merevedni nagyjából félig, de nekem még úgyis fedve marad a makk. Csak a bőr alól rajzolódik ki a körvonala mivel mereven nagy a makkom.

De a bőrt nem merem zuhany közben hátrahúzni mert akkor tuti teljesen felállna, és azt mások is látnák :D

2023. dec. 10. 09:48
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Melyik uszodába jártok?
2023. dec. 10. 10:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam ilyen helyekre járni, de ilyeneket olvasva arra gondolok milyen kár, izgató lehet.
2023. dec. 10. 10:55
 18/32 anonim ***** válasza:
85%

Duna aréna, tüske uszoda, valaki még ezekbe?

2023. dec. 10. 20:19
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Néha nehéz eldönteni, hogy félmerev, vagy csak egy ló :D
2023. dec. 28. 21:45
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már,de nekem is fel szokott állni,néha teljesen merev lesz.
2023. dec. 28. 22:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!