Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Együtt aludtam egy sráccal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt aludtam egy sráccal, és fiú éjszaka többször is megfogta nekem miközben elvileg aludt... lehet hogy van valami bi hajlama?

Figyelt kérdés

Én bi vagyok, és mikor már másodjára tapizott ott le akkor óvatosan oda nyúltam neki én is, és állt neki.

Nem mertem semmit csinálni, de nagyon fura érzés volt, meg kicsit izgató is, és azóta ezen jár az agyam...

2023. dec. 7. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, vagy figyelmen kivul hagyod.

Tudja, hogy bi vagy??

2023. dec. 16. 15:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban akar tőled valamit, de nem tudja rólad, akkor nyilván keres olyan szituációt, amiből megpróbálhatja kimagyarázni magát, ha esetleg elutasítást/negatív reakciót kapna. sztem ezen nagyon sokan mentünk keresztül, amíg nem tudták rólunk nyíltan, hogy melegek/bik vagyunk. Én is úgy puhatolóztam srácoknál, hogy ha bármi gixer van, akkor ne legyen nagyon gázos a szitu.

Én azt javaslom próbálj meg vele megint együtt aludni, intézd úgy a dolgokat és akkor majd látod, hogy mi lesz.

2023. dec. 16. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy nem aludt és csak kiváncsi volt mit reagálsz. Ha kiborulsz, akkor azt mondja hogy aludt. Baaar te is megfogtad neki… semmit nem reagalt rá?
2023. dec. 17. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!