Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok a lany szerepre?
Srac vagyok es mostanaban egyre többet gondolok arra hogy kiprobalnam egy fiuval, de föleg a lany szerep erdekel.
Van baratnöm is.
Mitöl lehet ez?
Mert biszex vagy, fogadd el. Vágysz rá és nem fogod tudni véglegesen elnyomni. Ki kell próbálni és ha tetszik később újra csinálod. Pasi vagyok, sosem voltam meleg, imádom a nőket, a puncit, a melleket, kikészülök egy dögös női testtől de biszex vagyok igy néha megkivánom a másik szerepet. Néha én szopok le mást, néha ha nagyon rajtam a vágy akkor megdugatom magam.
Óvatosan tapogatózz a nődnél, hogy mit gondol a bi srácokról, mennyire bevállalós stb, hátha rá tudod vezetni h másnem egy vibrivel megdugjon téged.
Semmi extra, csak biszex vagy! :)
Én is, de én ráadásul nős vagyok.
Szerencsére a feleségem elég vagány felfogású nőci, meg hát ő is biszexuális, úgyhogy meg szoktuk oldani hogy megéljük a vágyainkat...
De van felcsatolhatósunk is, amivel néha ő dug meg engem! Ő is élvezi a játékot, én meg pláne! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!