Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire gyakori, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy valaki rp-ben másik szerepre vágyik?

Figyelt kérdés
A lightosabb bdsm már eddig is érdekelt, de főleg dom szerepben tudtam magam elképzelni. Mostanában egyre inkább érzem úgy, hogy szub szerepet is kipróbálnám. Más domináns srácok is vannak így vele?

2020. júl. 13. 09:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, biszex fiú vagyok.
2020. júl. 13. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem írtad volna le akkor is kitaláljuk 😅 Ezt - mármint akit mindkét oldal izgat - úgy hívják switch. Sokan vannak ezzel hasonlóan, nem mindenki csak dom, vagy csak szub.
2020. júl. 13. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Csak azért fura, mert eddig elképzelni se nagyon tudtam volna, mostanában meg egyre jobban izgat. De lehet változik ez is 😄

2020. júl. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!