Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitöl lehet? miert erezhet igy?
van egy nagyon jo haverom srac, aki meg sosem volt növel es egyik nap mikor nálam volt megkerdeztem töle hogy segitsek e neki kiverni.
akkor azt mondta ne mert hogy en fiu vagyok, kesöbb megis meggondolta magat es azt mondta hogy arra kivancsi lenne hogy felallna e neki ha egy fiu bekapna.
megtettem neki es eleg hamar elelvezett.
azota viszont szegyenli a törtenteket es talalkozni se akar.
mitöl lehet ilyen rossz erzese?
Attól is félhet hogy ezt jelnek veszed és vissza kell utasítania téged.
Meg az se könnyű ha rájössz hogy nem az vagy akinek képzelted magad
Nem tud mar baratkent tekinteni rad. Es meg el kell fogadnia hogy lehet biszex.
Es magad miatt szoptad le, nem azert mert nem volt meg novel. Raakartal bukni a faszara...
Még nem tud a szemedbe nézni, mert ez már túl volt a barátságotokon.
Elélvezés után felkavarta a dolog és máshogy érezte magát nagyon. Fel kell dolgoznia.
Beszéljétek meg, ha egy kis idő után leülepednek a dolgok.
Ha most ismerte fel, hogy lehet a fiúk érdeklik inkább, vagy a fiúk is, akkor ez a felismerés valószínűleg sokkolta.
A fizikai élevezet egy dolog. Fontos és jó. De a szexualitásnak van lelki vetülete is és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Majd írd meg, hogy mi történ köztetek. Rendeződött e a kapcsolatotok?
Lehet akar majd megtobbet vagy meg az oralon tul is tobbet, de csak ugy menjetek bele, hogy akkor mar átértékelődik a baratsagotok... Kitudja mi lesz, de olyan mint regen nem hiszem.
Bar az is fura egy farokveresbe(ezt meg a heterok is csinaljak neha) nem ment bele de egy oralba igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!