Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon többet érezhet? (szexkapcsolat)
Van egy szexkapcsolatom (nem akarok szexen kívül mást, egyelőre. De ha úgy forrja ki magát a dolog, akkor lehet több is, de mindketten szinglik vagyunk. Olyan típus vagyok, hogy tudok uralkodni az érzelmeimen és sikeresen el is nyomom azokat).
Kétszer voltunk eddig együtt, munkatársak voltunk onnan ismerjük egymást pár hónapja. Kínosan ügyel(ünk) arra, hogy ne legyen összebújás, csak a vad tömény és érzéki szex, nehogy többet érezzen a másik. Az elején megbeszéltük, mikor egymásnak estünk, hogy nincs szerelem. Ennek ellenére legutóbb úgy aludt el, hogy a fejemre tette a hasát, majd később hajnalban átkarolt hátulról.
Ez vajon azt jelenti, hogy elkezdett jobban kötődni hozzám? Egyébként az alkalmak között nem nagyon beszélünk.
Én 29N, ő 44F.
Fejedre tette a hasát???
De bunkó 🤣
Amúgy a kérdésre.
Szerintem igen, ez szokott a szexkapcsolat halálának előszobája lenni...és 10 ből legalább 6-7 így végződik.
4# és tényleg :DDD
Szóval fordítva gondoltam :D
6# látod, látod... mennyire a szexen járt megint a fejed, meglágyulsz, meglásd🤣
Aztán nehogy majd egy év múlva te tedd a hasad a fejére, hogy "na, érzed már, hogy rúgott?"
😘
4#es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!