Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jó, izgató történetetek pisiléssel, pisiszexxel kapcsolatban?
Egyik alkalommal horgászni mentem egy közelben levő tóhoz , szép volt az idő ezért gyalog indultam el, nyár vége volt , augusztus eleje környékén .
Egy földes úton gyalogoltam , az út egyik felén fás , bokros rész volt , még a másik oldalon egy kukorica tábla szegélye határolta azt .
Az út enyhén kanyarodott s mikor ki értem a rövid egyenes részére , megpillantottam magam előtt , egy háttal felém gugoló általam ismert , helybéli gyönyörű szép fiatal lányt .
Mikor kb: úgy 10 méter távolságba értem hozzá , láttam hogy épen pisil a lány .
Aztán még 1-2 lépést tettem felé , amikor a lány végzett a pisiléssel , majd felállt és elkezdte felhúzni a bugyiját , majd a rövid nadrágját .
Persze én szinte közelről , mindent láttam .
Láttam a szép formás fenekét , tudtam hogy amikor rá köszönök , vagy engem meglát , nagyon zavarban lesz , de nem volt már mit tenni .
Aztán mikor hallotta a lépteimet , hátra fordult , köszöntünk egymásnak , majd ő is és én is tovább mentünk az úton , ellentétes irányba .
De látszott rajta nagyon hogy zavarban van , szerintem ő is tudta hogy én megláttam őt pisilés közben .
De nem bántam hogy így alakultak a véletlenek , mert számomra gyönyörű látványt nyújtott .
Azért nem írnak ilyent a nők talán , mert ők visszafogottabbak , szégyenlősebbek talán .
1 - voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!