Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gátlásosak a barátaim?
A barátaim gyakran panaszkodnak arra, hogy nem kapnak elég szeretetet és magányosnak érzik magukat olykor. Tekintve, hogy a szexualitás a szeretet kifejezése és a depresszió ellenszere, felajánlottam, hogy kielégítem őket, mert szeretek adni és örömet okozni, de csak nagyon kevés barátom élt a lehetőséggel (1 srác, pár lány), a többiek feszültek lettek.
Nem tudom értelmezni a viselkedésüket, mert ha én szomorú vagyok, soha nem löknék el senkit, aki ki akarna engem elégíteni és mindig megvigasztalódnék ilyenkor.
Ezen kívül azt is észrevettem magamon, hogy a nemiszervek látványa mindig felizgat engem, akár direkt akár véletlenül látom. Ahányszor meglátok egy farkat, mindig a számba akarom venni és szopogatni, hogy örömet okozzak. Ahányszor meglátok egy puncit, annyiszor ki akarom nyalni, kielégíteni, szintén örömokozás céljából.
Jómagam is mindig nemiszervek látványára vagy érzésére tudok kielégülni, de általában mindig mások kielégítése után történik.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!