Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, titkolja el a pasi a biszex múltját vagy fantáziáját, ha teljesen hűséges hozzátok vagy inkább mondja el?
Ha komoly kapcsolatot akarsz, mondd el. Egyutt konnyebb atveszelni azt, amikor inkabb fius korszakod lesz (sajnos mindig van ilyen).
Vagy gyere ossze pasival, nem muszaj nokben gondolkodnod a tarsadalmi "nyomas" miatt.
Számomra teljesen elfogadható. Voltam olyannal együtt, aki huszonévig titkolta (a felesége előtt is) az ilyen irányú gondolatait, vágyait, hát ez nem jó élet, abba ne menj bele. Pedig gyönyörű lelke van neki, tiszta érzései, vágyai, ez nem valami perverzió. Egyszerűen nála a szeretetnek, szerelemnek még testi szinten sincs neme.
Szerintem arról senki nem tehet, hogy mire vágyik, így valóban az a megoldás, hogy olyasvalakit keresel, aki így fogad el, ahogy vagy. Van ilyen, mégha kevesebb is.
titkok általába kiderülnek
nem olyan nagy dolog hogy biszex e a másik vagy sem
aki félre akar lépni az félre fog. A nők azt hiszik hogy a heteró pasi nem kefélhet félre?
Nyilván felesleges olyan nővel leállnod akit zavar, de nem erőltetheted rá magad.
Végig olvastam az elöttem lévőket és az igaz hogy rengeteg családos , nős hapsi van aki titkolja és titokba férfiakkal akar lenni mert titkolja
Biztos régen a katonáságnál is volt ez meg az csak sokan úgy csinálnak mintha az kamu lenne
segíteni ezen nem lehet
akit zavar zavar
akit nem azt nem
ennyire egyszerű
Fent vagyok párkeresőn mint bi srác. Rám is rengeteg férfi irogat hogy ezt meg azt csinálná velem. Majd mikor szóba kerül mondja hogy titokban kéne mert a párja nem tudja. Egyből megy a tiltás. Eleinte magyaráztam miért tiltom, de már nem.
Én azt mondom, hogy titkold, de akkor ne is éld meg. Ha pedig meg szeretnéd élni akkor meg legyél őszinte a pároddal. Ennyire egyszerű. Ne mosolyogj az asszonyra miközben meg feljársz hozzám szexre, mert az mindenki irányába taplóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!