Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak! Ti fogadásból csináltatok már meleg dolgokat?
Figyelt kérdés
Nekem vesztett fogadás miatt kellett haver hátsójába benyalni.2023. nov. 21. 18:31
1/9 anonim válasza:
Heteró nem, biszex, vagy meleg meg igen.
2/9 anonim válasza:
Így éreztem életemben először farkat a kezemben, persze nadrágon keresztül. Aztán persze azután vágytam minden további dologra.
3/9 anonim válasza:
Az ilyeneket falu helyen elássák a szemétdombon
4/9 anonim válasza:
Buliban egyszer haverral két lányt szédítettünk, és rá akartuk venni őket, hogy csókolózzanak egymással. Azt mondták, hogy csak akkor, ha előtte mi. Vállat vontunk, és megtettük. A csajok meg rendesek voltak, nem hagytak ott minket röhögve (én azt tettem volna), hanem beváltották az ígéretüket.
5/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudnám megtenni, mert egyszerűen olyan távol tőlem ez a dolog mint az, hogy ejtőernyőzzek. Rosszul vagyok már a gondolatától is, hogy nekem kellene csinálnom. Felőlem mások azt csinálnak amit akarnak, de nekem nem, köszi.
6/9 anonim válasza:
Talán megfognam a farkat ruhan keresztül, de tobbet tuti nem. Segget se nyalnek, nem volt picsa szaga???? Elvezted?
7/9 anonim válasza:
2-es akkor jo kis coming out volt ez neked, azóta probaltad a biszex/meleg szexet?
8/9 anonim válasza:
Fogadtam, hogy nem tudna egy meleg keményre szopni🤪..hát nem hogy keményre ,élvezésig szopott többek előtt
9/9 anonim válasza:
8 szerintem te tudtad ezt, csak szopást akartal 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!