Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/Meleg srácok mi a legfurább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/Meleg srácok mi a legfurább amit csináltatok szexben?

Figyelt kérdés
Tehát ami a legextrémebb élményetek. Jó volt?
2023. jan. 28. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy srác kb 45 percen át szopott. Majd miután elélveztem újra elkezdte és még vagy 30 percig. Kétszer elélveztetett. Nagyon durva volt. Iszonyat jól csinálta.
2023. jan. 28. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Amikor lent voltam és az ánuszát kényeztettem, telibe fingotta a torkom és a képem, hirtelen öklendezni kezdtem, ő meg csak nevetett. Aztán felöltöztem és hazamentem, mindenhonnan tiltottam.
2023. jan. 28. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
17 éves volt a srác aki rámírt. Nagyon szép vékony teste volt. Azt akarta, hogy a barátnője ruhájába bújhasson meg harisnyába és úgy kezeljem mint vmi k-rvát. Nagyon érdekes élmény volt. Lett belőle több találkozó is. Nagyon meglepett mert egy nagyon helyes nagyon cuki fiú volt. Aztán egyszer lebukott azóta nem írt. Talán nem tudja hogy hol keressen mert lehet törölt mindent vagy nem tudom. Elsőre fura volt a dolog de amúgy meg élveztem.
2023. jan. 28. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első párom elég domináns volt. Nagyon oda voltam érte. Én aktív voltam de mégis ő volt az erősebb stb. Néha voltak ötletei amit meg kellett valósítanom. Ha nem akartam mondta, hogy nem szeretem, stb. A legvadabb az volt, mikor egy haverját előtte kellett megdugnom, szopatnom, aláznom. Ő adta az utasításokat. Mivel tetszett neki utána 2 másik haverját is kellett így. Utólag máshogy látom azért a dolgot, de nem bántam meg. Izgalmas volt csak sajnos a 3 fiúból 2 nem is volt vonzó számomra csak az izgatott, hogy láttam meztelen közbe a párom ahogy veri, stb.
2023. jan. 28. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A legfurább egy hármas szex volt. Ahol ketten dugtuk egyszerre a passzívat. A helyzet volt nekem fura, hogy egy pár volt és mégis a passzív végig velem smárolt meg rám volt teljesen állva. Rosszul éreztem kicsit magam hogy vajon hogy éli meg a másik fél aki ezt látja.
2023. jan. 28. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Pofoztam, aláztam srácot. Érdekes volt. Tetszett.
2023. jan. 28. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Felnentem egy irtózatosan jóképű

és szép testű sráchoz,hogy szexelünk végre!

Benyúltam az alsógatyájába,amint megfogtam a farkát elélvezett !

Utána leszopott ,de olyan hülyén éreztem magam,hogy annyi volt,azt mondta nagyon bejöttem neki és azért robbant el azonnal,de szerintem korai magömléssel küzd

2023. jan. 29. 04:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Srác lábfétises volt és nyalogatta a talpam, szopogatta a lábujjaim.
2023. jan. 29. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!