Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csináltatok már olyat, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltatok már olyat, miért ne alapon análoztatok?

Figyelt kérdés

pl. egy közös hoki jut odáig, hogy előbb orál aztán anál

beszámoló is érdekel :)

28/F

2022. okt. 14. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2022. okt. 15. 01:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában megbeszélés kérdése, de nekem főleg az orális kényeztetés az előjáték része, utána kicsit tágítson, aztán dugjon szét. Volt már, hogy valakit rávettem, hogy jusson túl az orál témán és análozzunk. Nem bánta meg! 44 f/p-uni
2022. okt. 15. 01:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen igen...
2022. okt. 15. 06:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönös szopásra jöttem össze egy pasival. A lakásán én kezdtem a szopást. Már lucskos volt a farka, amikor váratlanul és nagyon határozottan azt mondta, "most megb***lak"! Hagytam neki, nem bántam meg. Utána azért ő is leszopott.
2022. okt. 15. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még nem, csak közös hoki és ujjazas volt eddig
2022. okt. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!