Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitöl lehetett haveromnal?
Ruhaba "verekedtünk" az agyon es mikor rajtam feküdt bele elvezett a nadragjaba.
Ennyire kanos lehetett vagy biszex?
Nem tudom hány évesek vagytok, de kb. 15-20 között szinte mindenre feláll egy fiúnak. Akkor is, ha nem akarja. Szinte állandóan áll. Ha ehhez hozájön valami olyan szituáció, ami még jobban felhizgatja valami miatt, simán elsülhet.
Nem biztos, hogy biszex. Ilyen korban sok fiú közösen kiveri a haverral. Mert kanosak és izgató a dolog. Lehet a "verekedésetek" felizgatta, mert test a testnek feszült.
Hogy Te vagy csak a szituáció izgatta fel, azt nem tudom.
Nem érezte magát kellemetlenül ezután? Te hogyan kezelted a szitut?
Nekem ilyen nem fordult elő. Nem is tudom mit csinálnék.
Én az éjszakai magömlés után is titokban osontam ki táborokban, egyéb helyeken, hogy ne lássák a foltos gatyámat... Természetes, de kínos volt számomra mindig.
11, picit kellemetlenül erezte magat, mondta is hogy sajnalja de valamiert nagyon felizgult.
En igy vissza gondolva nem banom igazabol ha neki jo volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!