Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez mitöl lehetett haveromnal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitöl lehetett haveromnal?

Figyelt kérdés

Ruhaba "verekedtünk" az agyon es mikor rajtam feküdt bele elvezett a nadragjaba.

Ennyire kanos lehetett vagy biszex?

2023. nov. 21. 15:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom hány évesek vagytok, de kb. 15-20 között szinte mindenre feláll egy fiúnak. Akkor is, ha nem akarja. Szinte állandóan áll. Ha ehhez hozájön valami olyan szituáció, ami még jobban felhizgatja valami miatt, simán elsülhet.

Nem biztos, hogy biszex. Ilyen korban sok fiú közösen kiveri a haverral. Mert kanosak és izgató a dolog. Lehet a "verekedésetek" felizgatta, mert test a testnek feszült.

Hogy Te vagy csak a szituáció izgatta fel, azt nem tudom.

Nem érezte magát kellemetlenül ezután? Te hogyan kezelted a szitut?

Nekem ilyen nem fordult elő. Nem is tudom mit csinálnék.

Én az éjszakai magömlés után is titokban osontam ki táborokban, egyéb helyeken, hogy ne lássák a foltos gatyámat... Természetes, de kínos volt számomra mindig.

2023. dec. 3. 00:15
 12/17 A kérdező kommentje:

11, picit kellemetlenül erezte magat, mondta is hogy sajnalja de valamiert nagyon felizgult.

En igy vissza gondolva nem banom igazabol ha neki jo volt.

2023. dec. 3. 21:23
 13/17 Király vok de te is 2 ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2023. dec. 5. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Lehetek haverod?
2023. dec. 6. 09:26
 15/17 Király vok de te is 2 ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen.14 évesen "verekedtem" barátommal és valahogy elsültem.de mégis heteró vagyok.van ilyen 13-20 közt jellemző (saját tapasztalat részben)
2023. dec. 6. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem b***
2023. dec. 14. 06:17
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Természetes élettani reakció. A verekedés, sőt a sportszerű birkózás során is egyfajta fizikai harcról van szó, amikor fokozott az adrenalin termelődés és ennek élettani következménye a merevedés, esetenként a magömlés. Csak meg kell nézni a birkózó versenyeket, ahol a küzdő feleknél egyértelműen bekövetkezik a merevedés, ami jól látható a rugalmas sportdresszben.
2023. dec. 14. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!