Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerelmes vagyok belé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Heteró lány vagyok, soha nem jöttek be a lányok és nem is voltam még lánnyal. Van barátom, viszont egy netes barátnőmmel annyira közel kerültünk egymáshoz hogy elkezdtem többet érezni, mint barátság. Teljesen össze vagyok zavarodva. Lehetséges, hogy hirtelen biszex lettem? És a barátomnak mit mondok?
2023. nov. 13. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az se biztos, hogy a masik lany viszonozna... miert menne el a hajo, ha egybol szakitana a sraccal?? Gondozkozz mar! Ja persze, kezet is csokol neki a srac, mert megcsalta a baratnoje... biztos.
2023. nov. 17. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja es nem, meg mindig gyoker vagy a hozzaalkasod miatt... attol, hogy belehozol egy artatlant (a halott nagymamam), csak megjobban bebizonyosodik hogy az vagy. Sot eleg gyerekes is 🤣
2023. nov. 17. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!