Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé?
az összes fiatal lányban van biszex hajlam vagy mondjam ugy, leszbikus hajlam. szóval semmi különleges
ezért sem szeretem annyira az olyan lányokat akik nagyon közel kerülnek egymáshoz, mert könnyen elkezdthetnek többet érezni. ilyenek a lányok.
F
Nem hirtelen, csak most találtál olyanra, aki kihozta belőled. Ha egyáltalán ez az.
Barátodnak meg egyelőre semmit, lehet, pár hét és elmúlik.
Vágyódás, imádás, fantázia... intim vonzalom... ez mitől lenne biszexualitás? Elgondolkodom hogy esetleg finom a citromfagyi, akkor máris fagyi-irányultságú lettem? Véletlen úgy alakult, hogy megkóstoltam a citromfagyit pedig eddig csak jégkrémet szoktam... akkor jaj, most ez lettem, vagy az?
Az élet rövid, arra való hogy élvezd. Ha van rá (megfelelő) mód, próbáld ki. Ha ízlik, ismételj. Min agyalsz?
" Ha ízlik, ismételj. Min agyalsz?"
Gondolom azon, hogy kozben baratja van...
És a barátjának van nunciusa? Nincs.
Emberek aggódnak, a nagy semmin. E=mc2. Úristen, akkor én most tudós lettem? Jujj, most mi lesz? Nem történt semmi, de már aggódom. X év múlva meg, miért nem léptem? Miért nem próbáltam ki?
Konkrét vonzó személyről van szó a kérdésben. Amire szingli lesz, lehet ez a hajó elmegy... ha közeli, mély kapcsolatról van szó, a barátja nem csak megérteni, de támogatni fogja. Ha a barátja korlátolt, akkor úgysincs jövője a kapcsolatnak. Komplikáció lehet ha a barát korlátolt, ám gazdag/vastag farkú. Akkor ne kockáztasson.
Ez a nyünyörgés, hogy jaj... és még semmi se történt, konkrétan vicc. Esetleg felthetjük a kérdést, hogy a kérdező panaszkodik vagy dicsekszik.
(gyökér pedig a kedves mamád)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!