Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak átnéztem a telefonját?
Párommal 7 hónapja vagyunk együtt
Át néztem telefonját igen tudom tudom bűn stb a törölt képek között találtam kettő videot és pár képet ahol egy vibrátort helyez fel magának és mozog rajta…
Életembe nem láttam azt a vibrátort
Tökéletes köztünk minden
Férfias
Oda adó
A szex is jó
Amikor meg láttam le eset az állam kb 20 percel ezelőtt találtam meg a videót
Lehet kíváncsiság volt? Vagy biszexuális ? Vagy meleg ? Mit tegyek állom se jön a szememre ezek után
Azt hittem ő lesz a nagy ő
A telefonját meg azért néztem át mert az előző kapcsolatomba meg csaltak
És úgy érzem ez nekem kell időnként hogy meg bizonyosodjak róla hogy biztonságban vagyok
De ezek után?
Nem írtad meg, hogy milyen neműek vagytok, pedig hasznos infó lenne. Jó, nagyjából kikövetkeztettem, de hát akkor is, ne kelljen már találgatni, mert még most sem egyértelmű.
Amúgy meg, rájössz egy ilyen infóra, és 20 percen belül itt vagy gyk-n, te sem kicsit vagy beteg...
13: Hat nekem az volt az elso gondolatom, hogy pasiknak kuldte el, hogy felizgassa őket. Es azert törölte, hogy baratnoje ne tudja meg. Rengeteg latens biszex van, aki a felesege, csaladja es baratai elott is titkolja.
De amugy igaz, hogy a prosztata masszázs nagy elvezet a férfiaknak, ettol nem melegek/biszexek.
A prosztata izgatás nem meleg dolog.
A nőknek is jó az anál, hátha még ott is lenne egy "g pont"
Nem értem minek kell összemosni az azonos nemhez vonzódással.
Király vagy!
Egy igazi nyomozó, aki megfejt minden apró kérdést.
Kérlek mester, taníts ❗ 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!