Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet a szex 2 bisex férfival?
Figyelt kérdés
32N2023. nov. 5. 08:18
1/12 anonim válasza:
Nem jut annyi semmiből,mintha 2 heteroval csinálnád.
2/12 anonim válasza:
Ez függ attól, hogy a két férfi mennyire önző, hogy a nőt csak kelléknek tekintik, vagy partnernek? Ha csak kelléknek, akkor nőként nagyon rossz harmadiknak lenni. Ha parnernek, akkor a mennybe tudnak juttatni. Voltam hármasban, ahol senki nem volt egy percig se magára hagyva, mert ketten elmélyültek egymás élvezetében.
3/12 anonim válasza:
Biztos nagyon érzéki, ha a nő nyitott az ilyesmikre és izgatja, ha pl. két pasit csókolózni vagy egymást szopni lát.
4/12 anonim válasza:
Voltam ilyen felállásban. Én voltam az egyik pasi
6/12 anonim válasza:
Nagyon jó. Egyik, hanem a legjobb élményem
9/12 anonim válasza:
férfiként azt mondom elég jó 27/F
10/12 anonim válasza:
Olyan, mint ket heteroval, csak annyi a kulonbseg, hogy azok is egymasnak esnek. Olyankor vagy foglalkoznak veled, vagy nem. Szerintem heterokkal jobb, akkor te vagy a fo "attrakció".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!