Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerelmes vagyok az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az egyik baratnombe, nemtudom hogy mondjam el neki. Segitenetek?

Figyelt kérdés
Szoval igazabol ezt a lanyt nem regota ismerem es amikor elsonek taliztunk nem ereztem iranta semmit, csak egy kis ido utan, miutan teljesen megismertem.. De mostmar kulsoleg is sokkal jobban tetszik mint az elejen. Igazabol o is mondta mikor beszelgettunk a szexualitastol h nem teljesen hetero de nem biztos h el tudna magat kepzelni lannyal. Mostanaba viszont furcsan viselkedik, olyan videokat kuld amik szexualis jelleguek es volt egy olyan is hogy "lets kiss as friends" En tenyleg nem ertem pedig probaltam nem jeleket adni neki eddig. Mostmar nem birom, hogy mondjam el neki?
2023. nov. 4. 19:56
 1/5 A kérdező kommentje:
*szexualitasrol
2023. nov. 4. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne bonyolitsd tul! Amikor legközelebb beszélgettek egy kicsit is szex témárol, fogd meg a kezét, nézz a szemébe és közöld vele: Ugye tudod, hogy szeretlek?
2023. nov. 4. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
kb. ahogy a 2. írja
2023. nov. 4. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Elővehed a videót, ha találkoztok, aztán a beszélgetésből okosabb leszel.
2023. nov. 5. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, lett azóta valami?
2023. nov. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!