Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk, férfiak, van-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk, férfiak, van-e köztetek olyan, akinek a lányok felé inkább a szerelem alakul ki, férfiaknak meg inkább a sportos testük az izgató?

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 11:27
A kérdező szavazást indított:
Nők felé (főleg) csak érzelmeket (szerelmet) érzek, férfiaknak meg a sportos teste (és/vagy a meztelenség) izgató
Nőknek teste izgató főleg, férfiakkal pedig erősebb az érzelem,
Nincs különbség
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Igen én ilyen vagyok. :)
2023. nov. 4. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
A biszexek többsége (mind a nők, mind a ffiak esetében) un. heteroromantikus. Azaz érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel tud elképzelni, de esetenként csinál szexuálisan "ezt-azt" a saját nemével is.
2023. nov. 4. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
en is vagyok vele, fiukkal csak intim dolgok izgatnak.
2023. nov. 4. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan így vagyok. Hosszan tartó szerelmet, párkapcsolatot csak nőkkel tudok elképzelni, testileg viszont a férfiak egy kicsivel jobban izgatnak. 18/F
2023. nov. 4. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanez! Sportosabb, “menő” férfiak izgatnak, szeretem “megkapni” őket, úgy, hogy én vagyok az aktív szerepben. Lányok terén viszont a külső kevésbé számít. Pontosan az, hogy egy lány szép, úgymond az alap, nem indít el bennem semmit. Viszont ha egyezik a humorunk és a személyiségünk, kialakul egy erős vonzalom, elsősorban lelki téren. Párkapcsolatot is lánnyal tudnék inkább elképzelni, mert velük sokkal jobban meg tudom magamat értetni, inkább lány barátaim voltak mindig is. A meleg vagy homoerotikus hajlamú fiúk, elnézést a sztereotípiáért, de általában túl hisztisek számomra egy kapcsolathoz, ezért is a lányok.
2023. nov. 4. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Biszex ffi vagyok.

Nők között vannak, akik felé mélyebb érzelem kialakult már, ugyanakkor vonzódom egyes nőkhöz pusztán a testük miatt.

A férfiak teste egyáltalán nem izgat, és mély érzelem se tud kialakulni részemről férfi irányába, azonban érzelemfüggő, hogy szexelek-e férfival. Nem olyan mély érzelem tud előfordulni részemről, férfi irányába, de annyi muszáj, hogy élvezzem a szexet vele. Pusztán a férfitest egyáltalán nem indít be, általában a farok sem önmagában. Ha szimpatikus az adott férfi, vágyom arra, hogy szexuális örömet okozzak neki, de ilyenkor -a lelkivilágán kívül- csak a farka érdekel, esetleg a feneke is, szóval a csók, petting, gyengédség pasival nem izgat. Uni/passzív vagyok.

2023. nov. 4. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Bi/uni/passzív ffi vagyok. Érzelmileg inkább a nőkhöz tudok kötődni. Ez a mai napig így van, annak ellenére, hogy néhai barátomba kicsit szerelmes voltam.
2023. nov. 5. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Voltam már szerelmes lányba, 2 évig tartó kapcsolat is volt vele, de most mégis pasim van, jobban bejön egy srác mindenhogy.
2023. nov. 5. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!