Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit gondoltok egy biszexuális nőről?
Figyelt kérdés
Lennétek ilyennel tartós kapcsolatban, ha tudvalevő, hogy nem vagytok elegek? Férfiak válaszát várom2023. nov. 2. 17:21
1/42 anonim válasza:
Igen lennék mert az nem azt jelenti hogy nem vagy jó az ágyba
2/42 anonim válasza:
Igen, s remélem a hármast is
45/F
3/42 A kérdező kommentje:
A szexen túl komolyan vennétek egy ilyen nőt?
2023. nov. 2. 17:30
4/42 anonim válasza:
Biszexuális a barátnőm. Attól, hogy valaki az, lehet monogám. A hűség az nem szexuális beállítottságtól függ, hanem az egyéntől.
5/42 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem elég? Hogy közben nőkkel is csinálja?
Nos, ám legyen, ha ő is belemegy abba, hogy lefeküdhessek én is ugyanazokkal a lányokkal. Ez így fair.
6/42 A kérdező kommentje:
4/es
Ez egy dolog…
Az meg egy másik, hogy mit csinál az egyéb vágyaival, amik vannak.
Szerintem ez valahogy más, mint a heteroknál
Nem tudom jól megfogalmazni, de talán érthető így is
2023. nov. 2. 17:37
7/42 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valaki biszex, attól még érző lény és nem feltétlenül viselné el érzelmileg a 3as felállást
2023. nov. 2. 17:52
8/42 anonim válasza:
A nővel is akar lenni, akkor nem hiszem hogy működne a dolog. Számomra az is megcsalàs lenne.
10/42 A kérdező kommentje:
8as
Pont ezt a problémát feszegetem
2023. nov. 2. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!