Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ha haverotoknak azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ha haverotoknak azt mondjatok igy poenbol hogy "sz*opj le" azt mennyire gondoljatok csak viccnek?

Figyelt kérdés
ugy ertem ha a masik tenyleg megtenne nektek belemennetek?
2023. nov. 1. 16:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Fiuk, ha egy lány haverotoknak azt mondjatok így poenból, hogy "sz*opj le" azt mennyire gondoljátok csak viccnek?

Na és mire számítatok, hogy a lány hogyan reagál?

Na ugye, hogy még lánynak sem mondtok ilyet poénból. Max annak álcázva.. De minden poénnak álcázott szexuális utalás CSAK azért van poénnak álcázva, hogy lehessen menekülni.

2023. dec. 16. 17:15
 32/36 anonim ***** válasza:
Ha mondja még, te meg mondd neki, hogy vedd elő. Ha előveszi, akkor tényleg komolyan gondolja. Te meg kivághatod magad a helyzetből, hogy csak poénkodtál.
2023. dec. 16. 23:49
 33/36 anonim ***** válasza:
ha előveszi, akkor már kiderül, akarja-e, nem?
2023. dec. 17. 00:18
 34/36 anonim ***** válasza:
62%
Ha azt mkndod neki hogy vegye elo akkor az egyertelmu hogy szpni akarsz es lebuksz hogy b*** vagy
2023. dec. 17. 06:17
 35/36 anonim ***** válasza:
Szerintem itt mindkettő biszex lehet
2023. dec. 17. 08:09
 36/36 anonim ***** válasza:
74%

Biztos, igy tesztelik egymást hogy akarják-e a buzulást

Amikor meg szopják egymast rájonnek hogy ezt mégse kéne dehát ők mégse b*zik

Aztán meg mennek a gyakorira felrakni olyan kérdéseket hogy "szoptam a haveromat de azért hetero vagyok ugye?"

Hát k**vára nem

2023. dec. 17. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!