Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex pasik milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex pasik milyen volt az első hármasotok?

Figyelt kérdés

Lányként kérdezem, engem nagyon izgat, hogy két biszex pasival együtt legyek.

Mit csináltatok? A pasi jobban izgatott akkor, mint a lány?

2023. nov. 1. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem volt meg benne reszem de kiprobalnam 😄
2023. nov. 1. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Pont most tervezünk egy ilyet 😆
2023. nov. 1. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Nekem biszexként úgy volt hármasom, hogy mindnyájan fiúk voltunk. Ők is biszexek voltak. Szoptuk egymást és kivertük egymásét.
2023. nov. 1. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Voltam.Én voltam a plusz 1 fő.Szerintem rutinosak voltak.A többit it ne írom le
2023. nov. 1. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hármasban a feleségemmel és egy barátommal. Arra figyeljetek, hogy lehetőleg senkinek se legyen üresjárat, és lehetőleg, mindenki, mindenkivel csináljon mindent, amit előtte megbeszéltetek.
2023. nov. 1. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Izgalmas volt mint az összes azóta is!

A feleségem szereti mikor a pasim is csatlakozik hozzánk ,van mikor először csak néz bennünket és masztizik,majd bekapcsolódik később

2023. nov. 2. 05:35
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Bocsi, én nem nagyon tudok ebben segíteni. Amikor én csináltam, nem volt ott lány. 😅

19F

2023. nov. 2. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A hármas együttlétem kifejezetten... hogy is mondjam csak... kifejezetten nem létező volt, viszont kipróbálnám, mondjuk szopom a faszt, miközben baszom a pinát.

Valamint szendvicsben középen, szintén picsabaszó volnék, hátulról jól seggbekúrna engem egy faszi, habár ezt csak vékonyabb szerszámmal próbálnám ki.

2023. nov. 3. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!