Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetnél azért hogy valakit leszophass vagy megdugjon?
Figyelt kérdés
Fizettél már érte vagy bármit tettél érte fizetségül?2023. okt. 31. 16:01
11/16 anonim válasza:
Nekem még nem akartak ilyenért fizetni, de ha akrnának, kíváncsiságból bele mennék!
Olyan volt már, hogy azért fizetett egy srác 5000, hogy kiverjem neki🤣🤣
12/16 anonim válasza:
Fizettem már srácnak szexért, bár főleg ő szopott.
13/16 anonim válasza:
Fizetnék de csak ha nagyon bejön a srác.
14/16 anonim válasza:
Ha a plátói szerelmemmel lehetnénk, akkor fizetnék is neki. Persze nem olyanok, mert olyanba nem szeretnék bele, aki pénzért megkapható. De sokszor gondolok rá, hogy milyen jó lenne, ha ezt is meg lehetne venni, mennyivel egyszerűbb lenne az élet.
15/16 anonim válasza:
Igen, de én dugnám, kölcsönös orál.
16/16 anonim válasza:
Szexért nem adok, és nem kérek pénzt. Ettől függetlenül előfordult, hogy miután leszoptam a másikat, és megdugott, a zsebembe dugott egy tízezrest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!