Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetnél azért hogy valakit leszophass vagy megdugjon?
Figyelt kérdés
Fizettél már érte vagy bármit tettél érte fizetségül?2023. okt. 31. 16:01
2/16 A kérdező kommentje:
Nem találsz olyat aki belemenne ingyen?
2023. okt. 31. 16:08
3/16 Kaje39 válasza:
Átvitt értelemben fizettem az első szopásért..
4/16 A kérdező kommentje:
Van egy fiatal srác és le akar szopni fizetni akar egy 5ezrest.
Vagy ha megengedem neki akkor küld videót a csajáról.
Nagyon jó kis csinos 19 éves.
Láttam már élőben is és meztelen fotót is mutatott róla.
2023. okt. 31. 16:20
5/16 A kérdező kommentje:
3/4
Mivel fizettél érte?
2023. okt. 31. 16:24
8/16 A kérdező kommentje:
Tele van a társkereső aktívokkal.
Hogy nem találsz senkit sem?
2023. okt. 31. 17:23
9/16 anonim válasza:
Még nem volt ilyen.
Mondjuk én fizetnék érte, hogy leszophassak valakit, de nálam szerintem ez a sztori megáll elméleti síkon, mert gumi nélkül akarnám, de mi a garancia, hogy nincs semmilyen betegsége?
10/16 anonim válasza:
Egy igazán (kb.18) fiatal fiúnak simán fizetnék, hogy szophassam időnként!, vagy akár csak egyszer is...
Bpi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!