Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok csaj vagy srác volt előbb?
Figyelt kérdés
Nekem mostanság lettek bi vágyaim így csajjal. Hány évesen volt az első fiúval?2023. okt. 25. 16:42
11/16 anonim válasza:
Fiúval 18 évesen, aztán lánnyal 21 évesen
F/63
12/16 anonim válasza:
Csajjal 15 évesen.Idősebb barátok össze hoztak egy prostival. 17 évesen
egy szintén 17 éves fiúval.Nagyon nagy élmény volt.
13/16 anonim válasza:
Csajok. 18 évesen flörtöltem először lányokkal. És még 18 évesen lett barátnőm.
40 felett voltam először férfival.
14/16 anonim válasza:
16 évesen vesztettem el fiúval, nyári szünetben. Ugyanaz év őszén pedig lánnyal is kipróbáltam a szexet.
15/16 anonim válasza:
14 évesen elkezdtük együtt, majd egymásnak verni egy osztálytárssal, a végén már szoptuk egymást.
15 évesen becsajoztunk, azóta se volt ilyen haver.
Pedig nem lenne rossz.
35/F
16/16 anonim válasza:
Eloszor csaj volt, aztan srac, de utobbinal maradtam. Jobban elvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!