Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti gondoltatok már arra hogy azért vagytok sráccal mert csaj nem jön össze?
Azért vagyok biszex,mert a csajokkal is összejön.Sőt mind kettő egyszerre,
Mert a biszex akkor igazán jó,ha pasi és csaj is jelen van.Amúgy légy
türelemmel,míg ez a járvány vissza húzódik.Minden normális ember,most
vissza fogja magát.Nem teljesen,de új kapcsolatot nehéz,de nem is érdemes
most.Ha van régebbi megbízható valaki,csak avval érdemes szexelni.
Igen, ez a leírás abszolút én vagyok. Nem vagyok nagy nőcsábász, sokszor sok-sok hónap (4-10) eltelik két nővel való alkalmi, vagy két barátnő között. Biszex vagyok, ezt elfogadom, de egyébként egyáltalán nem szexelnék srácokkal, ha mindig tudnék nővel szexelni, amikor csak akarok. Olyannak tartom magam, mint a régi korok matrózai, akik amúgy sosem keféltek volna férfiakkal, de a tengeren a hosszú hónapok alatt csak foglalkoztak egymással is. Viszont ha volt nő elérhető, akkor nem.
A srácokat is pl megdugni szeretem, ahogy egy lányt dugnék, azt nem akarom, hogy engem dugjanak. Igaz orálban szopni is szopok, de az még érdekes is, bár tudnék élni nélküle is, szerintem a puncinak sokkal jobb íze van, mint a faroknak. De inkább aktív vagyok.
26/F
Pár éve volt egy elég sötét időszakom. Rettenetesen szorogtam, öngyilkos akartam lenni, lényegében senkivel sem tudtam normálisan kommunikálni.
Akkor azért tetszettek meg az online társkeresők, mert hírtelen megkaptam a figyelmet amire vágytam és lehetségessé vált egy pár, barát vagy szex kapcsolat szerzése.
Felállt a farkam attól, hogy másokkal arról beszéltem miket csinálnánk ha egymás mellett lennénk...
...de soha sem bírtam megtenni. Egyedül 1 Tinder randira mentem el, ahol végleg bebizonyosodott, hogy semmilyen szinten nem izgatnak a férfiak.
Egyedül azt tudtam elképzelni, hogy egy nagyon nőies férfival vagy éppen transzneművel lefeküdni.
Szerencsére később minden megváltozott, sok pozitív élmény és rengeteg próbálkozás után kifejezetten jó lettem a nők terén és eljutottam arra a szintre hogy gyakran én utasítottam vissza nőket. Ebben az életszakaszomban kicsit sem hiányzott, hogy férfiakkal kommunikáljak.
Nem, mert homofób lennék vagy lenne bennem egy belső szorongás, hogy "helytelen" a férfi-férfi kapcsolat. Éppen ellenkezőleg, volt olyan idő amikor az volt a vágyam, hogy bár meleg vagy biszex lehetnék mert sokkal egyszerűbb lenne minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!