Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha együtt aludnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha együtt aludnátok egy haverotokkal, ti hogy reagálnátok, ha amikor felébredtek ő még kitakarózva, álló farokkal,meztelenül aludna?

Figyelt kérdés

Egy haverommal aludtam, iszogattunk. Ő kelt előbb és elmondása szerint ki voltam takarózva és merevedésem volt

Kíváncsi vagyok hogy titeket zavarna, izgatna, hogyan reagálnátok?

2023. okt. 16. 15:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
52%
27) pontosan, szexuális zaklatás. Mennyi aberált ember van itt, de ha a hetero haveruk nem mer velük aludni, mert biszexek, melegek még be lennének sértődve... Pedig akaratán kívül szopkodnák, vernék a faszukat, sőt magatehetetlen állapotban fotóznák le őket.
febr. 28. 10:07
 32/35 anonim ***** válasza:
39%

Csak mondom kedves ratyik:

"Akarat nyilvánítására képtelen(alszik) sértettel végez szexuális cselekményt"

Csak ilyen bűncselekmény, sokan mentek majd börtönbe...

márc. 1. 09:06
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Bi vagyok meg a haverom is egyszer elmentünk 16-17évesen valami táborozós dologra addigra már többször volt h kivertük/leszoptuk egymást de aaz a táborozás volt a legszebb emlékem

Meztelen aludtunk a sátorban és ugye reggeli merevedés természetes és természetesen jólesik azt lekezelni is..:) így arra keltem fel hogy a farkam a szájában van a kezével meg magának verte…az egyik legnagyobb élményem volt eddig

Szóval ha a bi haveromat találnán így álló farokkal akkor ráélveznék a farkára és úgy verném ki neki

Majd egyszer..:D

jún. 1. 19:01
 34/35 anonim ***** válasza:
54%
32 aztne mondd hogy feljelentenéd a baràtnődet ha arra ébrednél hogy épp szexuálisan élvezkedik veled..?pfff fejelj le egy golyót
jún. 1. 19:03
 35/35 anonim ***** válasza:
84%

Velem pont igy törtent egyszer egy nyaralason haverommal, egy satorba aludtunk de nagyon meleg volt mar bent reggel is.

Haverom felig ki volt takarozva es kilogott neki a boxerbol a farka.

Elegge alt neki, de elöször nem is akartam nezni.

Aztan egyre többször tevedt ra a tekintetem es a vegen nagyon felizgultam attol hogy neztem.

Aztan nem birtam ki hogy ne erjek hozza, ugy forgolodtam hogy a kezfejem hozza ert.

Persze felebredt töle, de legnagyobb meglepetesemre nem elhuzta a farkat hanem jobban a kezemhez dörzsölte, söt a kezembe tette.

Na akkor mar tudtam hogy nagyon akarja.

Meg ekkor sem fordultam fele, erre halkan oda sugta hogy ha mar ugyis a kezkezembe van huzogathatnam.

Erre mondtam hogy ha köztünk marad benne vagyok.

Mondta hogy ez alap.

Aztan huztam rajta parat es annyira felizgult hogy le huzta az en boxeremet is es a fenekemhez dörzsölve elvezett el.

Azota sem törtent semmi ilyen.

júl. 26. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!