Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt aludnátok egy haverotokkal, ti hogy reagálnátok, ha amikor felébredtek ő még kitakarózva, álló farokkal,meztelenül aludna?
Egy haverommal aludtam, iszogattunk. Ő kelt előbb és elmondása szerint ki voltam takarózva és merevedésem volt
Kíváncsi vagyok hogy titeket zavarna, izgatna, hogyan reagálnátok?
Csak mondom kedves ratyik:
"Akarat nyilvánítására képtelen(alszik) sértettel végez szexuális cselekményt"
Csak ilyen bűncselekmény, sokan mentek majd börtönbe...
Bi vagyok meg a haverom is egyszer elmentünk 16-17évesen valami táborozós dologra addigra már többször volt h kivertük/leszoptuk egymást de aaz a táborozás volt a legszebb emlékem
Meztelen aludtunk a sátorban és ugye reggeli merevedés természetes és természetesen jólesik azt lekezelni is..:) így arra keltem fel hogy a farkam a szájában van a kezével meg magának verte…az egyik legnagyobb élményem volt eddig
Szóval ha a bi haveromat találnán így álló farokkal akkor ráélveznék a farkára és úgy verném ki neki
Majd egyszer..:D
Velem pont igy törtent egyszer egy nyaralason haverommal, egy satorba aludtunk de nagyon meleg volt mar bent reggel is.
Haverom felig ki volt takarozva es kilogott neki a boxerbol a farka.
Elegge alt neki, de elöször nem is akartam nezni.
Aztan egyre többször tevedt ra a tekintetem es a vegen nagyon felizgultam attol hogy neztem.
Aztan nem birtam ki hogy ne erjek hozza, ugy forgolodtam hogy a kezfejem hozza ert.
Persze felebredt töle, de legnagyobb meglepetesemre nem elhuzta a farkat hanem jobban a kezemhez dörzsölte, söt a kezembe tette.
Na akkor mar tudtam hogy nagyon akarja.
Meg ekkor sem fordultam fele, erre halkan oda sugta hogy ha mar ugyis a kezkezembe van huzogathatnam.
Erre mondtam hogy ha köztünk marad benne vagyok.
Mondta hogy ez alap.
Aztan huztam rajta parat es annyira felizgult hogy le huzta az en boxeremet is es a fenekemhez dörzsölve elvezett el.
Azota sem törtent semmi ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!