Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt aludnátok egy haverotokkal, ti hogy reagálnátok, ha amikor felébredtek ő még kitakarózva, álló farokkal,meztelenül aludna?
Egy haverommal aludtam, iszogattunk. Ő kelt előbb és elmondása szerint ki voltam takarózva és merevedésem volt
Kíváncsi vagyok hogy titeket zavarna, izgatna, hogyan reagálnátok?
Minden reggel kőkeményen ébredem serdülőkorom óta,legyen az bárhol is!
Eddig hasonló szituban 4x ért tettletesség ami nem sok ahhoz képest ahányan szembesültek a dakómmal !
Én simán kézbe venném más farkát,megsimogatnám majd ha nincs ellenvetés leszopnám!
Engem nem nagyon zavarna.
Teljesen természetes az álló fatok.
Sőt, én onnantól azt mondanám, hogy csak meztelenül legyünk mind a ketten.
Én is nézném, amíg lehet. Sőt, mint az előző, fotót is csinálnék. De hozzáérni tuti nem mernék.
Aztán ébredés után megemlíteném, ha összeszedném magamat.
A haverod egyébként csak úgy mellesleg megjegyezte vagy kajanul, szinte huncutul mondta?
De mivel heterók vagytok, legalábbis a leírtakból másra nem következtetek, gondolom itt a sztori vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!