Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lenne egy kérdésem leginkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem leginkább biszexuális férfiakhoz. Vajon tényleg jól látom vagy nem?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a férjemmel. Jól megvagyunk bár sokat vitázunk. Én 26 vagyok ő pedig 30 éves. A lényeg annyi hogy szerintem a férfiakat is szereti. Van egy legjobb barátja akivel a múlt héten egy pár napot együtt dolgozott. Én láttam kamerán keresztül őket, és nagyon furcsán viselkedtek egymással. Legalábbis nekem. Munka közben folyamatosan röhögtek egymás szemébe nézve. De nekem úgy jött le hogy több mint barátság van köztük. İlletve az állítólagos legjobb barátja észre vettem hogy direkt okot talál rá hogy hozzá tudjon érni a férjemhez. Csináltam videót is róla ha valaki kéri megmutatom úgy jobban tudnátok segíteni. Kérem normális válaszokat adjatok

Nem tudom lehet én vagyok bolond de nekem ez többnek tűnik mint barátság szerintetek????

2023. okt. 16. 15:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezel rá? Tudja egyáltalán, hogy figyeled? Csak mert ha titokban csinálod, jobb is, ha ez a kapcsolat véget ér.
2023. okt. 17. 11:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Tudja igen rá kérdeztem de ő egyből ideges lett. Hogy gondolok én ilyet róla el akart válni tőlem. És ezt nem értem hogy miért ? Ez ok arra hogy elvaljon tőlem? Lehet én vagyok bolond de szerintem több van köztük mint barátság
2023. okt. 17. 11:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Ő válni akar. Szerinted megcsal. Akkor mi a kérdés?
2023. okt. 17. 12:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát megbeszéltük tegnap este normálisan és azt mondta hogy ő nem meleg nem szereti a férfiakat. Azért mondta hogy el akar válni mert ezzel megaláztam.
2023. okt. 17. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mély alapokra épülhet a kapcsolat, ha már egy egyszerű kérdéstől is eltörik a mécses.
2023. okt. 17. 16:31
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy ez már nagyon a sokadik kicsit túl féltékeny vagyok
2023. okt. 17. 16:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Mondom én, hogy ennek vége kell, hogy legyen.
2023. okt. 17. 17:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Kamerán nézed a másikat. Betegesen féltékeny vagy!
2023. okt. 17. 17:35
 19/20 A kérdező kommentje:
İgen szoktam nézni de most ez olyan dolog ha másnak lenne kamera más is nézné 😊 szerintem ebben nincs semmi rossz
2023. okt. 17. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Normáliss ember neem nézegeti a párját kamerán. Sürgősen keress fel egy pszichológust, mert birtoklási mániád van.
2023. okt. 18. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!