Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem leginkább biszexuális férfiakhoz. Vajon tényleg jól látom vagy nem?
3 éve vagyunk együtt a férjemmel. Jól megvagyunk bár sokat vitázunk. Én 26 vagyok ő pedig 30 éves. A lényeg annyi hogy szerintem a férfiakat is szereti. Van egy legjobb barátja akivel a múlt héten egy pár napot együtt dolgozott. Én láttam kamerán keresztül őket, és nagyon furcsán viselkedtek egymással. Legalábbis nekem. Munka közben folyamatosan röhögtek egymás szemébe nézve. De nekem úgy jött le hogy több mint barátság van köztük. İlletve az állítólagos legjobb barátja észre vettem hogy direkt okot talál rá hogy hozzá tudjon érni a férjemhez. Csináltam videót is róla ha valaki kéri megmutatom úgy jobban tudnátok segíteni. Kérem normális válaszokat adjatok
Nem tudom lehet én vagyok bolond de nekem ez többnek tűnik mint barátság szerintetek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!