Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lenne egy kérdésem leginkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem leginkább biszexuális férfiakhoz. Vajon tényleg jól látom vagy nem?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a férjemmel. Jól megvagyunk bár sokat vitázunk. Én 26 vagyok ő pedig 30 éves. A lényeg annyi hogy szerintem a férfiakat is szereti. Van egy legjobb barátja akivel a múlt héten egy pár napot együtt dolgozott. Én láttam kamerán keresztül őket, és nagyon furcsán viselkedtek egymással. Legalábbis nekem. Munka közben folyamatosan röhögtek egymás szemébe nézve. De nekem úgy jött le hogy több mint barátság van köztük. İlletve az állítólagos legjobb barátja észre vettem hogy direkt okot talál rá hogy hozzá tudjon érni a férjemhez. Csináltam videót is róla ha valaki kéri megmutatom úgy jobban tudnátok segíteni. Kérem normális válaszokat adjatok

Nem tudom lehet én vagyok bolond de nekem ez többnek tűnik mint barátság szerintetek????

2023. okt. 16. 15:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Ne küldözd szét a videóit,az nem tartozik senkire! Ennek alapján nem gondolnám,szerintem csak közvetlen jópofa srác,nem kell ezt túlgondolni
2023. okt. 16. 15:29
 2/20 anonim ***** válasza:
Jöhet a videó.
2023. okt. 16. 15:32
 3/20 anonim ***** válasza:
küldd
2023. okt. 16. 15:44
 4/20 anonim ***** válasza:
Én is szívesen megnézem.
2023. okt. 16. 15:51
 5/20 A kérdező kommentje:
Azért írtam a videót mert úgy sokkal jobban látni lehet.
2023. okt. 16. 16:16
 6/20 A kérdező kommentje:
Bocsi én új vagyok itt nem tudom hogy kell a videót elküldeni valaki tud segíteni?
2023. okt. 16. 16:20
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
Hatalmas baj van a feejedben a kérdező! Te még nem láttál olyat hogy eggy beszélgetés alatt 2 ember (akár ff akár nők) megérinti a másikat? Nem simigatja csak megérinti pl a vállát. Neked ebből az jön le, hogy 2 ember közt van valami? Meg mi az hogy kamerán nézed a férjed? Mentálisan beteg vagy-e?
2023. okt. 16. 17:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha bejön a barátja, akkor sem tudsz mit tenni...egyet csak, de azt át kell gondolni 100x
2023. okt. 16. 23:34
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem az a baj hogy megérintette hanem az hogy máshogy érintette meg. Nem tudom elmondani de ha két ember között van vagy volt valami az látszik. De nem tudom lehet én tévedek
2023. okt. 17. 11:21
 10/20 A kérdező kommentje:
Az hogy kamerán nézem szerintem abból nincs semmi. Nem minden másodpercben csak néha rá nézek a kamerára
2023. okt. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!