Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszek sracok ti maganyosak vagytok?
Egy 29 eves heteros viselkedesu srac vagyok ,azonban mar elfogadtam hogy bi vagyok.
Ez egy olyan resze az eletemnek amit foleg a srac haverjaimnak nem tudom hogyan mondjam. Nyilvan pialas kozben feljon a meleg poen meg a segggbekuki es a hasonlo kaliberu viccek es ez is elbizonytalanit.
Azt erzem hianyzik valaki az eletembol aki hasonlo cipoben jar, kb korombeli akivel megtudnam beszelni az erzeseimet es hogy mi jar a fejemben es az oveben. Ezt valamilyen szinten maganyossagnal elem meg ,mert egyedulinek gondolom magam pedig nyilvan nem, de megis
Ne sértődj meg, de szerintem nem jó emberekkel barátkozol.
29 éves férfi vagyok, biszex, 9 éve párkapcsolatban egy nővel és anno amikor feljött a "kinek mi titka van" téma, párom is és a barátaim is tudomásul vették. Soha egy odaszúrást vagy ferde pillantást nem kaptam.
Ha erre nem képes a környezeted, akkor lehet hogy először őket kéne lecserélned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!