Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszek sracok ti maganyosak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszek sracok ti maganyosak vagytok?

Figyelt kérdés

Egy 29 eves heteros viselkedesu srac vagyok ,azonban mar elfogadtam hogy bi vagyok.

Ez egy olyan resze az eletemnek amit foleg a srac haverjaimnak nem tudom hogyan mondjam. Nyilvan pialas kozben feljon a meleg poen meg a segggbekuki es a hasonlo kaliberu viccek es ez is elbizonytalanit.

Azt erzem hianyzik valaki az eletembol aki hasonlo cipoben jar, kb korombeli akivel megtudnam beszelni az erzeseimet es hogy mi jar a fejemben es az oveben. Ezt valamilyen szinten maganyossagnal elem meg ,mert egyedulinek gondolom magam pedig nyilvan nem, de megis

2023. okt. 12. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

Ha gondolod írj privátban és beszélhetünk!

2023. okt. 12. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha tudnád, hogy mennyien vagyunk így. Nekem ráadásul van egy két erősen homofób haverom is.
2023. okt. 12. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Biztos vagyunk egy jó páran akik úgy vannak mint Te.

Jó lenne beszélgetni valakivel.

2023. okt. 13. 05:13
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Igen en is igy vagyok. Igy leginkabb kalandozok de szeretnem ahogy te is irodha lenne egy bizonyos valaki aki tobb mint csak szex. 31F
2023. okt. 13. 05:23
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Rengetegen vagyunk,de mivel minden megkezdett beszélgetés elhal,minden megbeszélt találkozás elől vélt vagy valós okkal kibújnak,így aztán nehéz előre lépni.

Fix barátot már "barát" értelemben sem lehet találni.Megtartani pedig főleg nem...

Mindegy hány évesekről szól ez,mert egyaránt igaz 18-ra és 68-ra.

2023. okt. 13. 05:49
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is van oar haverom de eleg homofobok.

Enis hasonloan vagyok ahogy te, szoktam ilyeneken fantazialni, mostanaban eleg gyakran.

Nekem sincs kivel ilyenekröl beszelni.

Ha szeretnel irj nyugodtan 😊

2023. okt. 13. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Korombeli férfival beszélgetnék én is.
2023. okt. 13. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
35 - 45 ig
2023. okt. 13. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
18%
Ne mondjátok hogy a melegek közt nem találtok magatoknak párt! Vagy most nem értem a gondotok! Nővel vagy férfivel akartok kapcsolatot? Tudjátok hogy valójában mit/kit akartok, vagy a szokásos biszex módon elsírjátok hogy jaaaj magányos vagyok...
2023. okt. 13. 22:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Ugy erzem valakit megbantott egy bi srac 😁😁😁😁
2023. okt. 15. 07:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!