Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú bi/meleg fiúk ti passzivak vagy aktívak vagytok?
En is hasonlot tapasztaltam. Paran azt se akartak hogy hozzaerjek csak dugjam meg ahogy birom.
Nekem is elegge nagy es en uni vagyok.
Előző: a melegek itt többségében azt írják, hogy ők általában unik. Aztán ki tudja, mi a tendencia...
Kevés a tapasztalatom, általánosságot nem tudok közölni. Volt egy nagyfarkú partnerem, iszonyú vastag volt a szerszáma ráadásul, alig fért a számba. 5 és fél, vagy 6 centi átmérő lehetett. A hosszát nem mértem, nem is tudom, miért nem, amikor a tenyerem húsz centis, csak viszonyítani kellett volna. Talán azért nem mértem meg, mert engem nem izgat a nagy farok annyira, viszont ott volt a lehetőség, hogy szophassak, ezért voltam vele.
Nos, az az egy nagyfarkú srác -ilyen értelemben- kissé kevert volt, ugyanis semmiképpen se vágyott szopni (azt én csináltam), viszont szokta dugatni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!