Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú bi/meleg srácok nektek mekkora?
Figyelt kérdés
Könnyen elélveztek?2021. júl. 2. 10:40
1/10 anonim válasza:
Nem tudom nagynak számít-e, olyan 16 cm. Kezdő vagyok szóval könnyen elmennék valószínűleg.
2/10 anonim válasza:
16cm nekem is és az nem nagy. Én is kezdő vagyok amúgy és mostanság döntöttem, hogy a vágyaim megélem sráccal..
3/10 anonim válasza:
Nekem is 16 cm hosszú kb.4,5 cm vastag és ez szerintem átlagos, nem nagy.
Elég szubjektív kinek mi számít nagynak. Szerintem a 17 cm-nél hosszabb, 5cm-nél vastagabb már tényleg nagy. :)
Elég jól tudom kontrolálni, hogy mennyi idő alatt menjek el 5-45 perc között. ;)
6/10 anonim válasza:
17/4,5, ez éppenhogy nagynak számít vagy az átlag felett van. Szóval két kategória közt vagyok.
8/10 anonim válasza:
17/5
Akit érdekel közelebbről,megtárgyalhatjuk.
10/10 anonim válasza:
Sokat spriccelőkkel ismerkednék... 🥒💦😋
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!