Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek volt kellemetlen elmenyed futyi ellenőrzés otthon vagy más előtt? 19 éves vagyok
Szülők előtt kb 10-11 éves koromig,de cikinek éreztem már.
Orvos előtt is nagyon zavarban voltam.
Nem ellenőrzés ugyan, hanem kíváncsiskodás, de haverok előtt is néha kellemetlen volt, de azért azt hamar megszoktam és átment jó irányba a dolog.
Még iskolaorvos előtt, 9.-ben.
Szeptember végi napon történt, nyilván új suli, új osztálytársak stb.
3-assával kellett bemenni már kisgatyára vetkőzve. Magasság, súly mérés stb. Aztán mondta,hogy toljuk le a gatyát, mert megvizsgálja a fütyköst. Tök megalázó szitu volt. Mondta hogy húzzuk hátra a fitymát, aztán látta, hogy nekem nincs is (körül vagyok metélve) erre megszólal, hogy akinek nincs mit, annak nem kell. Erre persze a másik két srác rögtön odanézett. Ez nem lett volna gond, de az asszisztensnője is,aki egy harmincas elég szép csaj volt. Kettőnknek felállt a cerka tőle egyből, de a harmadiknak is úgy félkeményre. A doki annyit mondott, működőképesnek tűnik mindegyik. Vörös fejjel jöttünk ki a rendelőből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!