Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol tudnék párt találni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék párt találni?

Figyelt kérdés

18 éves bi srác vagyok és csak orális szexhez keresek partnert. Viszont nem tudom hol tudnék egy egyező érdeklődési körű partnert találni.

Am Tatabánya közelében keresek partnert

Hol a legeffektívebb ?

2023. okt. 4. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlót keresek max 22 éves korig.
2023. okt. 4. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

20 éves Tatabányai biszex srác vagyok. Engem is főleg orál érdekel. Ha gondolod írj.

2023. okt. 10. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Győrtől délre élek, 40 feletti fiatalos, vékony biszex férfi vagyok, uni/passzív, és szintén orálcentrikus (akár oda-vissza, akár viszonzatlanul is szopok).

Empatikus vagyok, káros szenvedélyektől mentes.

16 cm hosszú, vékony péniszem van.

18-55 éves kor közöttiek érdekelnek, akár autóban is csinálom, vagy erdőben. (Nincs kocsim.)

2023. dec. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!