Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wellness szállodában lehet párt találni közös hancúrhoz?
Magyarországon alapvetően a lakosság kisebb mint sok más európai országban, így értelemszerűen az LMBTQ emberek száma is kisebb, ami természetesen szét van szórva az ország összes pontján.
Ennél még alacsonyabb az a szám, amiben a biszex férfiak és nők vállalják biszexualitásukat a párjuk előtt és még kisebb azoknak a száma akik közösen meg is élik ezt.
Ezt tovább csökkenti az, hogy elég nehéz lesz pont ugyanabban az időben, pont ugyanazon a helyen ilyen párt találni, főleg amit írtak, hogy még ha párok, családok is mennek, valószínűleg nem a szexuális kalandok miatt mennek wellnesezni, hanem egymással töltött idő miatt.
Szóval összegezve, nem lehetetlen, de hangyafaroknyi esély van rá.
szerintem igen, nekem igy törtent meg az elsö bi elmenyem.
azota sem volt semmi.
baratnömmel mentünk wellnesezni es baratnöm mar megunta a szaunazast en meg maradtam picit.
ugy alakult hogy az egyik szaunaba bementem es csak egy srac volt ott.
beszelgettünk egy darabig es mivel szemben ültem vele lattam a törölközö alatt a golyoit.
sokaig oda-oda pillantottam de nem mertem szolni neki.
aztan mondta hogy üljek melle.
egy idö utan megkerdeztem töle hogy nagyon fent van a törölközöje es hogy nem e zavarja ha belatnak ala.
aztmondta nem zavarja söt tetszik neki ha nezik.
aztan igy ki alakult a dolog, de nem bantam meg csak utana picit furan ereztem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!