Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élmény volt, amikor először a szátokba élveztek?
#20-as: itt az oldalon sikerült találnom hozzá partnert
(19-es voltam)
Elore megbeszeltuk hogy a szamba fog elvezni az illeto es alig vartam hogy megtortenjen. Elkezdett remegni elotte en melyebbre vettem es meg is toltotte szepen a szamat. Imadtam.
29/F
Nekem az első elég rossz élmény volt. Már nagyon ki szerettem volna próbálni, 13 éves múltam. A chatponthun találtam végül egy kb 40 éves embert aki el is jött a találkozóra. Felmentünk hozzá és ott történt. Szoptuk egymást, először ő engem. Nyelte. Aztán én következtem. Elég vastag volt neki, hamar fáradt a szám. Végül meg úgy tele rakta rossz ízű sós-savanyű anyaggal, hogy nem győztem kiköpni. Na gondoltam ha ez ilyen akkor sohatöbbé.
De aztán még azon a nyáron egy vizitúra alkalmával sikerült az öcsém osztálytársával is átélni egy ilyen élményt. Teljesen más, szuperfinom anyagot kaptam, de sajnos elég keveset. Le is nyeltem.
Így utólag szerintem az elsőnél az lehetett a probléma, hogy erős dohányos volt a fickó. Azóta sem szereztek bagósokkal össze jönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!