Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Avattatok már be "kiváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Avattatok már be "kiváncsi heterót"?

Figyelt kérdés
Olyat, aki csak az anált szerette volna kipróbálni, hogy milyen kapni? Vagy számotokra nem vállalható az ilyen, mert kevés nektek és mást is szeretnétek?

ma 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Felejtsük el már ezt a “kíváncsi hetero” fszságot. Nem létezik kíváncsi hetero. Biszex létezik, aki nem képes elfogadni, hogy nem hetero.
ma 09:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért raktam idézőjelbe, mert tudtommal elég sokan hivatkoznak így magukra, nem azért, mert úgy gondolom, hogy létezik ilyen...
ma 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Hivatkozhat,de az már bi.
ma 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Tévedés, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, ez nem matematika.
ma 10:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, ne lovagoljunk már azon, hogy bi vagy nem bi, nem ez volt a kérdés...
ma 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Én lányként próbáltatnám ki tapasztalatlan fiúkkal, hogy milyen kényeztetni egy másik fiú farkát.
ma 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó ez komoly?
ma 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Orálba avattam be.Először csak kézimunkáról volt szó,de kíváncsi volt arra is,hogy milyen szopni.
ma 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!