Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha haverral verem, miért megyek el mindig hamarabb, mintha magamba?
Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 18:24
11/15 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy még nem nyúltatok át egymásnak. Szerintem próbáljátok ki, úgy még jobban fog menni a dolog.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát mert nem akarjuk azért hogy több legyen, mármint nem akarunk melegek lenni, csak úgy tök jó egyszerre csinálni néha néha közbe beszélegetni meg ilyesmik
tényleg nem fogtuk meg egymásnak még...
de nem hiszem hogy az ő farka izgatna 😅
2023. szept. 28. 16:46
13/15 anonim válasza:
szerintem ha rábukna, még a száját is telelőnéd.
14/15 anonim válasza:
A közös alkalom látványa, az izgalom. Nagyon szeretem a közös dolgokat pasival.
15/15 anonim válasza:
Az új helyzet, meg maga a szituáció lehet ami izgat. Nálam is így volt, különösebben nem tartom vonzónak haveromat, sőt, a farka sem olyan hűde komoly, de maga a szitu, hogy ott vagytok egymás mellett és veritek az nagyon izgató.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!